مخالفت مجارستان با پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

مخالفت مجارستان با پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا

نخست وزیر مجارستان با اشاره به رعایت نشدن حقوق اقلیت‌های قومی در اوکراین هشدار داد که عضویت این کشور در اتحادیه اروپا را وتو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان با اشاره به فساد در اوکراین و همچنین رعایت نشدن حقوق ده‌ها هزار نفر از «خویشاوندان قومی خود» که در غرب اوکراین زندگی می‌کنند، تاکید کرد از عضویت کی‌یف در اتحادیه اروپا جلوگیری خواهد کرد.

 

به گزارش رویترز، نگرانی‌هایی پیرامون اقلیت‌های قومی و مخصوصا مجارستانی که ساکن اوکراین هستند وجود دارد. برخی می‌گویند این افراد نمی‌توانند در مدارس و دانشگاه‌ها به زبان مادری خود تحصیل کنند. از سوی دیگر، بسیاری از ساکنین اوکراین که اصالتی مجارستانی دارند در جستجوی زندگی بهتر این کشور را ترک کرده اند و به گفته محلی‌ها تنها کسانی باقی مانده‌اند که «در چارچوب اوکراین ادغام شدند». در همین راستا، برخی روستا‌ها که مجار‌ها اکثریت جمعیت آن را تشکیل می‌دادند به طور کل خالی شده‌اند.

 

نشست سران اتحادیه اروپا فردا آغاز می‌شود و اوربان تهدید کرده که پیشنهادات برای عضویت اوکراین در این بلوک را وتو خواهد کرد.

 

گفتنی است در سال ۲۰۱۷ اوکراین قانونی تصویب کرد که کلیه مدارس را ملزم می‌کرد به دانش‌آموزان بالای ۱۰ سال به زبان اوکراینی آموزش دهند. همین امر سبب تیره شدن روابط دو کشور شد، زیرا مجار‌های محلی شکایت کردند که چنین قانونی نقض حقوق آن‌ها برای آموزش به زبان مادری است.

 

شایان ذکر است که اوکراین برای برآورده کردن معیار‌های اتحادیه اروپا اصلاحاتی انجام داده و اجازه استفاده از زبان‌های این اتحادیه در مدارس خصوصی و دانشگاه‌ها را داده است. هرچند این قانون هنوز به مرحله اجرا نرسیده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده